Workshop 'Gewoon zijn'

Datum:
Locatie: Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Vroente
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Natuur is gezond

Meer en betere natuur is niet alleen goed voor de (bedreigde) fauna en flora, maar ook voor onze gezondheid. Meer groen is vaak ook een belangrijk deel van de oplossing tot een meer gezonde levensstijl én leefomgeving.
De natuur werkt zowel preventief als curatief. Daarom zetten we dit relatief nieuwe thema op de kaart: de positieve effecten van natuur en stilte op ons welzijn. Want meer natuur in je buurt verlaagt tal van ziekteklachten en verhoogt het welzijnsgevoel.

Project van Natuurpunt CVN met Bond Zonder Naam: Workshop "Gewoon zijn"

“Gewoon zijn” laat je de kracht van stilte ontdekken op verborgen groene plekken in je eigen buurt. Plekken waar de natuur jouw bondgenoot is. Maak kennis met hoe stilte in kleine dingen zit, die je later kan meenemen in je dagelijks leven.

Bond zonder Naam wil mensen op een heel bewuste manier verbinding laten maken met elkaar. Maar om tot een krachtige verbinding met anderen te komen, is het belangrijk om in verbinding te komen met jezelf. Deze workshop laadt jouw batterijen op, zodat jij beter kan luisteren en genereuzer en liefdevoller kan zijn voor jezelf. En daardoor ook voor anderen.

Deze zomer lopen er 36 workshops in samenwerking met Bond Zonder Naam. Wil je de workshop “Gewoon Zijn”  volgen op een andere locatie of  op een ander moment, neem dan een kijkje in het overzicht.

Deelnameprijs

  • € 15,00 (inclusief schrift)
  • Workshop gaat enkel door bij een minimum van 6 deelnemers.

Betaling

  • Mogelijk via: Promocode, Maestro, Bancontact, Mastercard, Visa of Overschrijving
  • Geen terugbetaling mogelijk bij annulatie.

Meebrengen

Omdat deze workshop ook voor een deel in de natuur doorgaat, raden wij je aan je te kleden naargelang de weersomstandigheden en zeker ook een warme trui mee te brengen. 
Bij regenweer zijn een goede regenjas en waterbestendige schoenen aangewezen.

Indien, wegens heel slechte weersomstandigheden, de workshop niet kan doorgaan, brengt bond zonder naam je telefonisch en via mail op de hoogte. 
Kijk, in dit geval, dus zeker op voorhand het weerbericht en hun communicatie na.

Schrijf je hier in!

 

workshop_gewoon_zijn_bond_zonder_naam