Klimaatfietstocht in juli

Datum:
Locatie: Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Klimaatfietstocht in juli (niet begeleid)

Deze fietszoektocht start aan De Helix en brengt je langs adembenemende plekken tussen glooiende weilanden en akkers. Op de stopplaatsen onderweg kan je je onderdompelen in het veelomvattende verhaal van de klimaatverandering . Laat je onderweg verrassen door het landschap en de vele mogelijkheden die er voor het grijpen liggen om werkelijk iets voor het klimaat te doen.

Je kan deze fietstocht maken tijdens de maanden juli, augustus en september aan de hand van een kaart en een brochure. Voor de kinderen is er een apart boekje voorzien met leuke doe-opdrachten.

Neem deel aan de wedstrijd gekoppeld aan deze fietstocht! De winnaar ontvangt een boekenbon van 100 euro en ook voor de kinderen ligt er een mooie prijs klaar.

Startpunt? De Helix, Hoogvorst 2, 9506 Grimminge
Wanneer? Tijdens de maanden juli, augustus en september, niet begeleid, wel met kaart, infobrochure en voor de gezinnen met kinderen een leuk opdrachtenboekje
Afstand? Ca. 21 km.
Voor wie? Iedereen, gezinnen met kinderen.
Prijs? Gratis.

Infobrochure, kinderboekje en kaart te verkrijgen aan de balie van De Helix  of download ze hieronder.

Praktisch? Zorg dat je fiets rijklaar is, een fluohesje en een flesje water zijn aan te raden. Zorg ook dat je een potlood of balpen bij je hebt.

 

Meer info
De Helix
Hoogvorst 2
9506 Grimminge
België
klimaatfietstocht_def_234pix.jpg