KaMOShibai-atelier

Wil jij de kaMOShibai uittesten in je kleuterklas? Heb je leuke ideeën om met deze heerlijke verhalen en prenten aan de slag te gaan? Neem dan deel aan ons kaMOShibai-atelier.

Doelgroep

leerkrachten kleuteronderwijs

 

Sessie 1

We komen op dinsdag 12 november 2019 een eerste keer samen in het ABC-huis in Brussel. Op deze inspirerende plaats krijg je een rondleiding en tips om met kaMOShibai-verhalen aan de slag te gaan. Je kiest een verhaal en je verzamelt samen met je collega’s creatieve ideeën om het in te zetten in je klas. De verhalen krijg je gratis mee naar huis. Verras ons!  

Sessie 2

Op dinsdag 17 maart 2020 steken we de koppen weer bij mekaar en wisselen we ervaringen uit. Op basis van jullie expertise stellen we voor ieder kaMOShibai-verhaal een pedagogische fiche samen. Na deze bijeenkomst krijg je een bewijs van deelname en een theatertje en een geschenkbon mee naar huis.

Waar                      ABC-huis (Arts Basics for Children)
                                  Gaucheretplein 13, 1030 Schaarbeek
                                  10 minuten stappen vanaf station Brussel Noord

Wanneer             sessie 1 op dinsdag 12 november 2019
                                  sessie 2 op dinsdag 17 maart 2020
                                  van 10.00 u. – 15:30 u

Catering              duurzame broodjeslunch

Alle plaatsen werden al ingenomen. Toch nog interesse? Stuur een mailtje naar  mos@vlaanderen.be en we zetten je op de wachtlijst. We contacteren je dan wanneer inschrijvingen worden geannuleerd.

Je vindt alle kaMOShibai op www.klascement.net/mos/ (zoekterm ‘kamoshibai’).

Cover Boom zkt school