Infomarkt Green Deal bedrijven en biodiversiteit - 06/11/2018

Infomarkt Green Deal bedrijven en biodiversiteit - 06/11/2018

Op 6 november bent u van harte uitgenodigd op het eerste event van het lerend netwerk: dit wordt een infomarkt waar de deelnemende partners op een informele wijze in contact kunnen komen met de ondersteunende partners (studiebureaus, aannemers, etc.). Zo kunnen de eerste plannen gemaakt worden om de engagementen in de praktijk te realiseren. Tevens kan u van de gelegenheid gebruik maken om te netwerken met de andere deelnemers.
 
Aan de ondersteunende partijen wordt gevraagd om hun bedrijfsactiviteit door te geven en om een infostand te bemannen (tafels en stoelen worden voorzien). Eén week voor het event krijgen de deelnemende partijen een mail met alle ondersteunende partijen zodoende u kan voorbereiden met wie u graag wenst samen te zitten.
 

Praktisch

Wanneer
Dinsdag 6 november 2018, start om 9.30 u. - einde rond 12.00 u.
Ondersteunende partijen kunnen vanaf 9.00 u. een stand opzetten. Tafels, stoelen en elektriciteit worden voorzien.

Programma 
-    9.30u: ontvangst
-    10.00u: plenair deel met keynote Louis De Jaeger + 2 inspirerende cases + ondertekening nieuwe partners
-    10.30u: infomarkt + netwerkmoment

Waar
HoGent -Foyer gebouw D - Campus Schoonmeersen - Voskenslaan 270 - 9000 Gent. De campus is op wandelafstand (500m) van het station Gent-Sint-Pieters. Parkeren op de campus is moeilijk, er kan geparkeerd worden in de betaalparking onder het Gent  Sint-Pietersstation.  
 
Inschrijven
Schrijf u hier in tegen maandag 22 oktober 2018.